Hordalandsfotball

Oddstips 22.mai

  • Odd Løvset


Det ble nok en pen dag på langoddsen denne fredagen. To av tre tips gjorde jobben og ga oss pene penger tilbake. I dag er det blant annet start i den norske Toppserien. Det er også avslutning i flere serier rundt om i Europa. Blant annet skal den spanske-, tyske- og italienske toppdivisjonen avgjøres denne helgen.

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen (Pause/Slutt) H/H 2.00
Vi velger oss den tyske kampen Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen og et tar et handicapspill der. En rekke spill å finne i denne kampen. Vertene er i kjempeform og har en lang rekke med seire i serien etter at de så ut som de ville miste sin Mesterligaplass. I tillegg har Braut Haaland og vennene hans løftet et tysk cupgull de siste ukene. Gjestene Bayer Leverkusen sliter med formen og blir nummer seks uansett hva som skjer i denne kampen. De har nok ikke den samme energien og spillegleden som vertene. Norsk Tipping sin odds på kampen er: H  1.47, U 4.60 og B 4.70. Vi mener det er litt for lavt til å være vårt hovedspill, så vi går for et handicap-spill.

Alternative kamper:
Swansea H 2.65
Røa H 2.15
Arna-Bjørnar B 2.30
Sandviken (0-1) H 1.67

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: