Hordalandsfotball

Oddstips 23.mai

  • Eirik Gudmundsen


Gårsdagens hovedspill satt som det skulle. Vant du ikke på Lotto i går? Da er mulighetene her i dag på Langoddsen. Premiere League avsluttes i dag med alle i aksjon kl 1700 . Full runde i Italia og Frankrike også denne søndagen.

Leicester – Tottenham H 1.92
Vi velger oss en kamp i Premier League, oppgjøret mellom Leicester – Tottenham. Jamie Vardy er toppscorer på Leicester med 13 mål. Harry Kane har scoret flest for Tottenham med sine 22 scoringer. Forrige sesongsoppgjør mellom lagene: 2-1 (Leicester hjemme) og 3-0 (Tottenham hjemme). I de siste 16 møtene når Leicester spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt 2 uavgjort, mens Tottenham har vunnet 6. Etter å ha falt ned på 5.plass må Leicester vinne denne kampen for å komme blant lagene som spiller Champions League til neste år. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.85 og B 3.30. Vi tror Leicester vinner denne kampen . Kampstart kl 1700.

Alternative kamper
Sheffield Utd – Burnley B
Club Brugge – KRC Genk H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: