Hordalandsfotball

Oddstips 24.mai

  • Eirik Gudmundsen


Da var vi ferdige med Premier League sesongen 2020/21 og det er bare å innstille seg på en lang pause før de starter opp igjen. Vi har en del norske kamper å spille på idag med full runde i Eliteserien og noen kamper i damenes 1.divisjon på menyen.

Haugesund – Stabæk H 2.15
Vi velger oss kampen mellom Haugesund – Stabæk som vår hovedkamp. Begge lagene har 1 poeng etter en kamp. På hjemmebane har ikke Haugesund tapt for Stabæk i sine 8 siste møter. Stabæk er uten tap på sine 4 siste kamper. I de siste 11 møtene når Haugesund spiller hjemme, har de vunnet 7, det har blitt 2 uavgjort, mens Stabæk har vunnet 2. Målforskjellen er 26-16 i favør Haugesund. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.30 og B 3.25. Vi tror Haugesund drar fordel av å ha hjemmekamp og vinner til 2.15 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Odd – Sarpsborg 08 H
Kristiansund – Strømsgodset H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: