Hordalandsfotball

Oddstips 25.mai

  • Eirik Gudmundsen


Utvalget på Langoddsen blir litt fattigere når La Liga og Premier League tar ferie. Til gjengjeld får vi litt mer norske kamper å velge i. I dag er det fire kamper i OBOS-ligaen.

Åsane – Raufoss H 2.15
Vi velger oss oppgjøret mellom Åsane – Raufoss som vår hovedkamp. Raufoss er uten tap på sine 4 siste kamper. Raufoss vant begge kampene mot Åsane forrige sesong, 3-1 hjemme og 1-0 borte! Åsane ligger på 7.plass med 3 poeng, Raufoss på 4.plass med 4 poeng. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.55 og B 2.75 . Vi tror Åsane drar fordel av hjemmebane og vinner kampen til 2.15 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre spillbare kamper:
FK Jerv – Stjørdals-Blink H
HamKam – Grorud IL H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: