Hordalandsfotball

Oddstips 26.mai

  • Eirik Gudmundsen


Hvis du har bruk for 291 millioner, så kan en innsats på dagens Vikinglotto være tingen. Kanskje du er den heldige? Det er finale i Europa League i dag, Villarreal – Manchester United i aksjon der. Ellers så har vi et par kamper i OBOS ligaen også i dag.

Villarreal – Manchester United B 1.80
Vi velger oss kampen i Europa League som vår kamp. United er store favoritter i denne kampen, men man skal ikke undervurdere Villarreal og deres trener Unai Emery. Han har god kunnskap om engelsk fotball etter sin tid i Arsenal. Samtidig er dette svennestykket til Ole Gunnar Solskjær, pokalen må leveres til premieskapet til United. Oddsen på kampen: H 4.10, U 3.20 og B 1.80. Vi tror United har et bedre lag og vinner denne kampen til brukbare 1.80 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Sandnes Ulf – Ullensaker/Kisa H
Sogndal – Fredrikstad H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: