Hordalandsfotball

Oddstips 27.mai

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på Vikinglotto i går så er det mulig å gjøre lykken på langoddsen i dag. Vi har full runde i Eliteserien i dag med mange spennende oppgjør.

Sarpsborg 08 – Kristiansund B 3.00
Vi velger oss en kamp i nevnte Eliteserie, oppgjøret mellom Sarpsborg 08 – Kristiansund. Sarpsborg har ikke vunnet noen av sine 13 siste kamper. Med sine 2 gule kort, har Mikael Dyrestam flest på Sarpsborg. Brynjolfur Andersen Willumsson har flest på Kristiansund med 2 kort. Sarpsborg har spilt 5 hjemmekamper på rad uten å vinne. Oddsen på kampen: H 2.33, U 3.20 og B 3.00. Vi tror KBK er på vinnersporet for tiden og slår Sarpsborg selv på bortebane. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper
Stabæk – Brann B
Strømsgodset – Tromsø H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: