Hordalandsfotball

Oddstips 28.mai

  • Eirik Gudmundsen


Fotballen ruller videre og vi nærmer oss helg med mange gode kamper på Langoddsen, men først skal vi se på hva fredagens langodds byr på. Vi har noen oppgjør i Irsk Premier Division, en finale i sluttspillet i den danske superligaen og Norge møter Latvia i VM gruppe B i ishockey. Husk også kjempepotten i Eurojackpott.

Finn Harps FC – Sligo Rovers B 2.00
Vi velger oss en kamp på øverste nivå fra Irland, oppgjøret mellom Finn Harps FC – Sligo Rovers. Finn Harps ligger på 5.plass med 18 poeng. Sligo Rovers topper tabellen med 28 poeng. På hjemmebane har ikke Finn Harps tapt for Sligo Rovers i sine 3 siste møter. Adam Foley er toppscorer på Finn Harps med 6 mål. Jordan Gibson har scoret flest for Sligo Rovers med sine 5 nettkjenninger. Sligo Rovers har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 3.10, U 3.00 og B 2.00. Vi tror Sligo Rovers fortsetter den gode flyten og vinner til 2.00 i odds. Kampstart kl 1845.

Alternative kamper
St. Patricks – Dundalk H
AGF Aarhus – AaB H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: