Hordalandsfotball

Oddstips 29.mai

  • Eirik Gudmundsen


Det går i mye norsk fotball i dag. Runde i 1.divisjon damer og noen kamper i Toppserien. Runde i OBOS-ligaen. Det er finale i Champions League i dag, Manchester City og Chelsea møtes der. Alt i alt mye bra å velge i. Vi minner om trekning i Lotto i dag. Kanskje du er den heldige i denne trekningen?

Manchester City – Chelsea U 3.30
Vi velger oss kampen mellom Manchester City og Chelsea som vår hovedkamp. City vant årets serie og ønsker nok å krone verket med en seier i Champions League i kveld. Chelsea har hatt en mellom sesong og er nok like giret på å få noe ut av denne kampen som City er. Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.30 og B 4.30. Vi tror det står uavgjort etter 90 minutter og at det må ekstra omganger til i kveld. Det gir pene 3.30 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative forslag:
Brentford – Swansea H
Stjørdals-Blink – Åsane B
Bryne FK – HamKam B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

Tipping:

TV-kamper: