Hordalandsfotball

Oddstips 3.mai

  • Eirik Gudmundsen


Det ble en hyggelig avslutningen på helgen for de som fulgte oss søndag. To av tre søndagsspill gikk inn. I dag er det mandag og nye muligheter på langoddsen. Dagens utvalg på langoddsen er brukbart. Det er en del kamper på høyere nivå, rester fra helgens runde stort sett.

Mainz 05 – Hertha Berlin H 2.35
Vi skal se på en kamp i Bundesliga mellom 1. FSV Mainz 05 – Hertha Berlin. 1. FSV Mainz 05 ligger på 12.plass med 34 poeng. Herta Berlin, på full fart ned fra Bundesliga, ligger nest sist på 17.plass og med 26 poeng. På hjemmebane har ikke Mainz tapt for Hertha i sine 5 siste møter. Hertha har ikke vunnet noen av sine 10 siste bortekamper. Mainz har vunnet 3 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.05 og B 2.80. Vi tror hjemmelagets sterke form i det siste avgjør kampen i deres favør. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
FC København – AGF Aarhus H
Fortuna Düsseldorf – Karlsruher SC H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: