Hordalandsfotball

Oddstips 30.mai

  • Odd Løvset


Det ble to av fire på de som fulgte oss lørdag. I dag er det norsk fotball som dominerer på programmet. Det er full runde i Eliteserien og noen kamper fra 1.divisjon

Rosenborg – Stabæk (hcp 0-1) H 2.40
Vi tar turen til Lerkendal som vårt hovedspill. Hjemmelaget Rosenborg har 3-2-1 denne sesongen. Klubben slo Sandefjord greit i sist runde, og nå skal de opp mot Stabæk. Kristoffer Zachariassen scorer på bestilling for klubben om dagen. Gjestene kommer til kampen med en 2-0 seier hjemme mot Brann. Klubben var litt heldig i det oppgjøret, da bl.a gjestene brant straffe på 0-0. Oddsen på kampen: H 1.57, U 3.95 og B 5.40. Vi jakter litt høyere odds og tror Zachariassen og co stikker av med seieren.

Andre spillbare kamper:
Brann – Strømsgodset U 3.50
Fredrikstad – Jerv H 1.70
Haugesund – Viking B 2.65

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: