Hordalandsfotball

Oddstips 31.mai

  • Eirik Gudmundsen


Etter en flott helg med mye fotball så kommer hverdagen og et noe magrere utvalg på Langoddsen, men vi finner noe som vi kan få noen tips ut av. De som fulgte oss i går kunne hente hjem penger på to av spillene vi ga dere.

KFUM Oslo – Ullensaker/Kisa H 1.95
Vi har en kamp i OBOS ligaen mellom KFUM Oslo – Ullensaker/Kisa. KFUM ligger på 16.plass, Ullensaker /Kisa på 15.plass, begge med 1 poeng. Ull/Kisa har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Ull/Kisa har ikke vunnet noen av sine 7 siste bortekamper. KFUM Oslo har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.50 og B 3.20. Vi tror KFUM Oslo vinner denne kampen til brukbare 1.95 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Västerås SK – Brage H
Danmark – Tyskland B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: