Hordalandsfotball

Oddstips 4.mai

  • Eirik Gudmundsen


Vi er i mai nå og ennå venter vi på at øverste nivå på både herre- og kvinnesiden skal starte. I mellomtiden må vi nøye oss med hva Langoddsen byr på. I dag er det de to returoppgjørene i Champions League som er programheltene. Ellers mye fra de lavere divisjoner.

Luton – Rotherham United B 2.20
Vi skal se på en kamp i Championship i dag. Det er oppgjøret mellom Luton – Rotherham United . Luton ligger på 12.plass med 61 poeng. Rotherham ligger på 22.plass og nedrykksposisjon med 40 poeng. Rotherham har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. James Collins er toppscorer på Luton med 10 mål. Michael Smith har scoret flest for Rotherham også med 10 scoringer. Med sine 9 gule kort, har Glen Rea flest på Luton. Michael Ihiekwe har flest på Rotherham med 11 kort. Rotherham har Derby over seg på tabellen og det skiller bare 3 poeng. Oddsen på kampen: H 2.80, U 3.35 og B 2.20 . Man skal ikke undervurdere desperasjon til lag som holder på å rykke ned. Så vi tror Rotherham vinner denne kampen til 2.20 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Holstein Kiel – SV Sandhausen H
Chelsea – Real Madrid H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: