Hordalandsfotball

Oddstips 5.mai

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats på Vikinglotto lønne seg. Det er hele 229 millioner i førstepremiepotten. På Langoddsen i dag er det nok en returkamp i Champions League som er høydepunktet. Noen europeiske land kjører også midtukerunde, men ellers er det litt lavere divisjoner som preger utvalget.

Chelsea – Real Madrid  H 2.10
Vi skal se på en kamp i Champions League mellom Chelsea – Real Madrid som vår hovedkamp. Det første oppgjøret i Madrid endte 1-1. Real Madrid er uten tap på sine 19 siste kamper. Chelsea er uten tap på sine 5 siste kamper. Real Madrid har ikke tapt på sine 9 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.25 og B 3.35. Vi tror Chelsea vinner denne kampen til 2.10 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Aris Thessaloniki – Olympiakos Piraeus H
HIFK Hockey – Tappara Tampere H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: