Hordalandsfotball

Oddstips 6.mai

  • Eirik Gudmundsen


Hvis du ikke hadde lykken med deg i går på Vikinglottoen, så er mulighetene her i dag på Langoddsen.De som fulgte oss i går fikk 2 av 3 riktige og kan glede seg over det. Vi har to kamper i Europa League på programmet og en del andre kamper på bra nivå i dag.

Arsenal – Villareal H 1.80
Vi skal se på en kamp i Europa League, nemlig kampen mellom Arsenal – Villareal. Arsenal tapte borte mot spanjolene i første kamp. I den hjemlige serien har begge lagene vunnet sin siste kamp. Arsenal må heve seg kraftig for å klare å slå Villareal selv på hjemmebane. De fikk det viktige bortemålet selv om de tapte første kampen. Oddsen på kampen: H 1.80, U 3.40 og B 3.90. Vi tror at Arsenal klarer å vinne denne kampen på hjemmebane til 1.80 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Rögle BK – Växjö Lakers HC H
Hertha Berlin – Freiburg H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: