Hordalandsfotball

Oddstips 7.mai

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag og hele 467 millioner i potten . Kanskje du er den heldige?
De som fulgte oss i går fikk to av tre riktige og kan glede seg over det.På Langoddsen i dag er det noen enkelt kamper på høyeste nivå å velge i. Det kommer mer i helgen.

Leicester – Newcastle (Flere enn 4 gule kort?) Ja 2.10
Vi velger oss kampen mellom Leicester og Newcastle som vår hovedkamp. Leicester ligger på 3.plass og har 63 poeng. Newcastle ligger på 17.plass, like over nedrykk streken med 36 poeng. Newcastle har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Leicester. Jamie Vardy er toppscorer på Leicester med 13 mål. Callum Wilson har scoret flest for Newcastle med sine 10. Leicester er uten tap på sine 4 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.40, U 4.60 og B 6.80. Vi tror Leicester vinner denne kampen, men ønsker noe bedre odds enn dette. Vi går for handikapspillet der det deles ut 4 gule kort eller flere til 2.10 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Lens – Lille B
Real Sociedad – Elche , handikap begge lag scorer.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: