Hordalandsfotball

Toppserien

  • Odd Løvset
Foto: Trond Gausemel


Toppserien – odds på lagene

I dag starter Toppserien med nærmest full runde. Endelig er ventetiden over. Redaksjon er sammen med våre partnere på plass på de fire toppseriekampene som går denne lørdagen. Vi har sett på Norsk Tipping sin odds på Toppserien.

Vinnere:
Sandviken er laget Norsk Tipping har mest tro på foran denne sesongen. Et spill på laget fra Stemmemyren vil gi 2.25 i odds. Bak der er Rosenborg og Vålerenga sidestilt til 3.10 ganger pengene dine. Nederst finner dere Lyn og Stabæk med 75 ganger pengene for å vinne gullet, mens Klepp er sist med 100 ganger innsatsen.

Toppscorere:
Igjen er det Sandviken som Hamar-selskapet har troen på. Kennya Cordner er favoritten med 5.50 ganger innsatsen, mens Vilde Bø Risa er den nest mest betrodde med 6.00 ganger innsatsen. Marit Clausen som byttet ut Rosenborg med Kolbotn gir 12 ganger pengene. Hun var toppscorer i 2020. Synne Jensen hos Vålerenga gir 6.5 ganger innsatsen, mens Lise-Marie Utland vil gi 7 ganger pengene.

Head to Head
For de som liker å spille dueller, så er det flere dueller om plasseringen. Eneste med dette spillet er at Norsk Tipping ikke lar spilleren kombinere dueller. Endel spennende odds er det å finne i denne rekken av spill.

Dagens kamper
I dag er det som sagt fire spill som er på bongen. Den eneste oddsmessige jevne kampen finner sted på Klepp Stadion. Vertene Klepp tar imot Arna-Bjørnar. Da de nylig møttes i en treningskamp på Stord vant gjestene med 2-1. Nye spillere har kommet inn i begge lag siden den kampen.

Ellers er det tre klare hjemmefavoritter. Sandviken og Rosenborg gir begge to 1.25 i odds, mens Vålerenga gir 1.35 for seier mot Avaldsnes.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk flere spill på: