Hordalandsfotball

Oddstips 1.juni

  • Eirik Gudmundsen


Utvalget i dag er noe magert på fotballfronten. Det går i privatlandskamper stort sett. Vi har en kamp også i Superettaen i Sverige. Vi velger oss denne kampen på nivå 2 i Sverige som vår hovedkamp. Det er oppgjøret mellom GIF Sundsvall – Jonkopings Sodra IF. Oddsen er slik: H 2.00, U 3.15 og B 3.10. Sundsvall ligger på 3.plass med 14 poeng, Jønkøping ligger på 12.plass med 8 poeng. Det er stor forskjell i formutviklingen til de to lagene. Sundsvall har ikke tapt på sine 5 siste kamper. Jønkøping har bare en seier på sine 5 siste. Vi tror GIF Sundsvall tar alle 3 poengene i denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative 2 kamper
Lithuania – Estonia H
North Macedonia – Slovenia H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: