Hordalandsfotball

Oddstips 10.juni

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på Vikinglotto i går så er det nye muligheter på Oddsen i dag. Det går mye i privat landskamper for tiden og også kvinnene spiller sine oppgjør nå om dagen.

Sverige – Norge H 1.75
Norge møter Sverige borte . Begge lag holder bra nivå og NT kommer med disse Oddsene for denne kampen. H 1.75, U 3.40 og B 3.80. Ikke helt den store troen på Norge i dette oppgjøret. Vi følger NT i deres oddssetting og anbefaler h til 1.75 i odds. Kampstart kl 1830.

Andre forslag
Frankrike – Tyskland B
SJK Seinäjoki – KuPS H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: