Hordalandsfotball

Oddstips 11.juni

  • Eirik Gudmundsen


Det er en gledens dag i dag, fotball-EM for herrer starter i kveld. Endelig er ventetiden over og vi er i gang.  De som fulgte Sverige spillet kunne kassere inn, selv om oddsen datt gjennom torsdagen. Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. Det er 233 millioner å spille om og kanskje du er den heldige ?

Tyrkia – Italia U 3.70
Det er Tyrkia mot Italia i første kamp på Stadio Olimpico i Roma. Vi velger oss denne kampen som vår hovedkamp. Italia er nok favoritter her med en god seiersrekke i oppkjøringen til EM. Tyrkia har noen uavgjort kamper i bagasjen før dette oppgjøret men det er en stund siden de har tapt. Oddsen på kampen: H 6.70, U 3.70 og B 1.52. Vi tror at Tyrkia klarer et uavgjort resultat her til 3.70 i odds. Kampstart kl 2100.

Andre kamper
Iceland (Kvinner) – Republic Of Ireland (Kvinner) H
Tyrkia – Italia , Uavgjort til pause , 2,10 odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: