Hordalandsfotball

Oddstips 19.juni

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om Lotto trekning i dag . Føler du deg heldig i dag? Da kan det kanskje lønne seg å levere inn en kupong. Oddsmenyen i dag er bra. Det er kamper i fra de øverste nivåene i Norge både på herre- og damesiden, og selvfølgelig flere EM-gruppespill oppgjør.

Eidsvold Turn – Florø H 1.90
Vi velger oss kampen mellom Eidsvold Turn og Florø i post Nord ligaen som vår kamp i dag. Vi kan ta odds først , H 1,90 , U 3,70 og B 3,0. Florø røk på et 5-0 tap i oppkjøringen mot Øygarden FK for få dager siden. Eidsvold Turn hadde et knepent tap for Skeid som sin siste oppkjøringskamp. Vi tror Eidsvold Turn vinner denne kampen til 1,90 i odds. Kampstart kl 1500.

Andre forslag:
Vard Haugesund – Kjelsas H
Sandefjord – Viking B
Kolbotn – Stabæk H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Dagens Pott:

Tippekupongen:

TV-kamper: