Hordalandsfotball

Oddstips 2.juni

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om Vikinglotto i dag. Det er 314 millioner i første premiepotten! Kanskje du er den heldige? På oddsen som det heter fra nå av, så finner vi i dagens utvalg en toppseriekamp, en OBOS-liga kamp og et brukbart utvalg med privatlandskamper nå før EM for menn begynner. Norge møter Luxembourg i dag blant annet.

Bosnia & Herzegovina – Montenegro H 1.98
Vi velger oss kampen mellom Bosnia & Herzegovina – Montenegro som vår hovedkamp. Oddsen på kampen: H 1.98, U 3.10 og B 4.00. Vi tror Bosnia blir for sterke for Montenegro og vinner til 1.98 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Norge – Luxembourg, Norge leder til pause, 1.95 odds.
England – Østerrike, over 2.5 mål, 1.95 odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: