Hordalandsfotball

Oddstips 20.juni

  • Eirik Gudmundsen


Hovedkampen suste inn til pen odds, så de som fulgte kunne glede seg over det. Hvis du ikke vant på Lotto i går så går det an å prøve lykken på Oddsen i dag. Det er nå bra med kamper å velge mellom i det norske seriesystemet, Eliteserie, PostNord-liga og 1.divisjon kvinner. Noen EM kamper også på plakaten i dag.

Tromsø – Lillestrøm H 2.35
Vi velger oss kampen mellom Tromsø og Lillestrøm som vår hovedkamp. Tromsø ligger på 7.plass med 8 poeng. Lillestrøm ligger på 12.plass med 6 poeng. Men de har 2 kamper mindre spilt enn Tromsø. Tromsø har ikke vunnet på hjemmebane i Eliteserien i år. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.35 og B 2.80. Vi tror Tromsø etter en dårlig start på sesongen får sin første seier på hjemmebane til gode 2.35 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative forslag
Haugesund – Kristiansund B
Vålerenga – Bodø Glimt B
Rosenborg- Sarpsborg 08, H til pause.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Dagens Pott:

TV-kamper: