Hordalandsfotball

Oddstips 21.juni

  • Eirik Gudmundsen


Da er det ny uke og nye muligheter på oddsen. Utvalget i dag er 4 EM kamper , runde i Irsk Premiere Divison og en kamp i superettaen i Sverige som det viktigste. Det begynner å gå seg til i EM gruppespillet og noen lag er klare for sluttspillet selv om gruppespillet ikke er helt ferdig.

Drogheda United FC – Dundalk FC H 3.05
Vi tar og plukker en kamp i Irsk fotball i dag mellom Drogheda United FC – Dundalk FC som vår hovedkamp. Hjemmelaget ligger på 4.plass med 25 poeng. Bortelaget ligger på 8.plass med 18 poeng. Ikke så voldsomt stor forskjell i poeng fangsten. Hjemmelaget har vunnet 3 og tapt 2 av sine 5 siste kamper. Bortelaget har vunnet 2 , tapt 2 og spilt en uavgjort på de 5 siste. Oddsen på kampen: H 3.05, U 3.20 og B 2.00. Vi tror hjemmelaget tar alle 3 poengene i dette lokaloppgjøret til 3,05 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative forslag
Bohemians Dublin FC – Shamrock Rovers B
Uruguay – Chile B
Derry City FC – Sligo Rovers FC U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Dagens Pott:

TV-kamper: