Hordalandsfotball

Oddstips 22.juni

  • Eirik Gudmundsen


EM fotballen ruller videre og flere og flere lag er klare for videre spill. I dag har vi to kamper i mesterskapet. Vi har en del kamper også i Toppserien i dag og det gir oss noen valg på Oddsen.

Ullensaker/Kisa – FredrikstadB 2.15
Det er full runde i OBOS-ligaen også og vi velger oss kampen mellom Ullensaker/Kisa – Fredrikstad som vår kamp i dag. Hjemmelaget ligger på 11.plass med 7 poeng. Fredrikstad ligger på 2.plass med 13 poeng. Oddsen på kampen: H 2.85, U 3.55 og B 2.15.Med den gode formen Fredrikstad har vist i vår så tror vi de fortsetter og ta poeng . Det blir seier til laget fra plankebyen til 2.15 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative forslag
Åsane – Sandnes Ulf H
Jerv – Strømmen H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

TV-kamper: