Hordalandsfotball

Oddstips 23.juni

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Det er pene 250 millioner i første premiepotten. Kanskje du er den heldige? Oddsmenyen i dag har ingen norske kamper. EM-fotballen ruller videre og i dag har vi fire kamper å velge i. Ellers er det en sein kveldskamp i Copa America å spille på.

Sverige – Polen H 2.75
Vi velger oss en kamp i EM mellom Sverige og Polen. Sverige leder gruppen med 4 poeng med en seier og en uavgjort. Polen har ett poeng, en uavgjort og ett tap. Slovakia og Spania vaker i mellom disse to lagene med 3 og 2 poeng. Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.30 og B 2.45. Det vil være en stor fordel for Sverige om de slår Polen og vinner gruppen . Det tror vi de gjør til 2.75 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre forslag
FC Lahti – IFK Helsingfors H
Ecuador – Peru H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

TV-kamper: