Hordalandsfotball

Oddstips 3.juni

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på Vikinglotto i går så er det nye muligheter til å vinne på oddsen i dag. Det er to semifinaler i U21 EM. Også en del sluttspill kamper i ishockey VM kan være gode odds objekter.

Spania – Portugal H 2.35
Vi velger oss oppgjøret mellom Spania – Portugal i U 21 EM-semifinale. Det er et oppgjør mellom to store fotballnasjoner, selv på ungdoms nivå. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.05 og B 2.75. Vi tror Spania trekker det lengste strået her og går videre til finalen. Kampstart kl 1800.

Alternative forslag
Netherlands – Germany H
Finland – Tsjekkia H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: