Hordalandsfotball

Oddstips 4.juni

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. Det er 101 millioner i premiepotten, kanskje du er den heldige? Ny dag og nye muligheter på oddsen også. Det er privatlandskamper det går i og vi lager noen forslag til deg.

Spania – Portugal H 2.35
Vi skal se på et nabooppgjør, Spania – Portugal. Det er to fotballnasjoner som har vært rivaler gjennom alle tider. Litt det samme som Norge og Sverige sine oppgjør på fotballbanen. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.30 og B 2.90. Begge nasjoner har store fotballprofiler i sine staller, men vi tror det blir Spania som vinner denne kampen til 2.35 i odds. Kampstart kl 1930.

Andre forslag
Mikkelin Palloilijat – KPV Kokkola B
Austria U21 – Slovakia U21 H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: