Hordalandsfotball

Oddstips 5.juni

  • Eirik Gudmundsen


Endelig helg og vi minner om lottotrekning i dag. Kanskje du er den heldige? Kanskje verdt å slenge inn en kupong. Det er kvinnene som dominerer på oddsen i dag når det gjelder den hjemlige fotballen. Runde i Toppserien og noe 1.divisjon også.

Avaldsnes – Lillestrøm Kvinner B 1.72
Vi velger oss en kamp i Toppserien mellom Avaldsnes – Lillestrøm Kvinner. Avaldsnes har fått en dårlig start på serieåpningen med to strake tap. Lillestrøm Kvinner står med to seire. Oddsen på kampen: H 4.00, U 3.40 og B 1.72. Vi tror Lillestrøm blir for sterke her og vinner til 1.72 i odds. Anbefaler å kombinere denne kampen med noen av de andre forslagene våre. Kampstart kl 1500.

Andre forslag
Lyn – Klepp B
Notts County – Chesterfield FC H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

En av dagens mest spilte dobler:

Dagens pott 400×300

Tippekupong:

TV-kamper: