Hordalandsfotball

Oddstips 6.juni

  • Eirik Gudmundsen


Det ble penger å hente for de som fulgte oss i går kunne  glede seg over to av tre spill. For de som ikke vant i lotto i går så er det nye muligheter på Oddsen i dag. Det spilles en god del privatlandskamper i dag.

Norge – Hellas U 3.20
Norge møter Hellas og det vil vel si noe om prosjekt Solbakken er på skinner eller ikke. Vi setter den kampen som vår hovedkamp. Oddsen p åkampen: H 2.25, U 3.20 og B 3.20.NT holder Norge som favoritt. Vi er ikke sikker ut i fra kampen mot Luxembourg. Det ble scoret svært lite mål og vi tror ikke det er så mye bedring i denne kampen. Vi satser på en U til 3.20 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative forslag
Belgia – Kroatia H
Luxembourg – Skottland B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: