Hordalandsfotball

Oddstips mandag 7 Juni.

  • Eirik Gudmundsen


Det er ny uke og nye muligheter på Oddsen. Utvalget innen fotball består av privatlandskamper og VM- kvalifiseringskamper. Vi finner en kamp i den svenske Superettaen også i dag. Vi velger denne kampen som vår hovedkamp.

Jonkopings Sodra IF – Akropolis IF H 1.85
Det er oppgjøret mellom Jonkopings Sodra IF – Akropolis IF. Jonkopings Sodra IF ligger på 9.plass med 11 poeng. Akropolis ligger på nest sisteplass med 7 poeng. En god del forskjell i formkurven til de to lagene også. Vinner Jonkopings Sodra IF så kommer de fort opp i ryggen på tetgruppen. Oddsen er slik: H 1.85, U 3.15 og B 3.45. Vi tror Jonkopings Sodra IF vinner denne kampen til 1.85 i odds. Kampstart kl 1900.

Andre forslag:
Andorra – Gibraltar H
Jonkopings Sodra IF – Akropolis IF , Uavgjort til pause.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: