Hordalandsfotball

Oddstips 1.juli

  • Eirik Gudmundsen

For de som ikke vant i Vikinglotto i går så er det nye muligheter i dag på Oddsen. Det er ikke det helt store utvalget med kamper i dag, men med det nye opplegget til NT med et rikholdig alternativer på hver kamp gjør at man kan finne gode odds tips der. Det er i hovedsak to kamper i Eliteserien i dag som fanger interessen. Det er Mjøndalen mot Odd og Vålerenga mot Sarpsborg 08.

Vålerenga – Sarpsborg 08 (VIF vinner og under 3.5 mål) Odds 2.35
Vi velger oss kampen Vålerenga – Sarpsborg 08 som vår hovedkamp. Vålerenga ligger i skrivende stund på 3 plass med 16 poeng. Sarpsborg ligger på 11.plass med 9 poeng. Vålerenga har vunnet to, to uavgjorte og ett tap på sine 5 siste kamper. Sarpsborg står med to seire, en uavgjort og to tap på sine 5 siste. Oddsen på kampen: H 1.50, U 4.10 og B 6,0. Vålerenga vinner nok denne kampen, men vi ønsker noe høyere odds og velger oss handikap varianten Vålerenga vinner og det blir under 3.5 mål til 2.35 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative forslag:
Mjøndalen – Odd H
Vålerenga – Sarpsborg , H/H 2,35 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

TV-kamper: