Hordalandsfotball

Oddstips 15.juli

  • Eirik Gudmundsen


Det ble en meget pen onsdag for de som fulgte oss på Oddsen onsdag. Hovedspillet satt til pene 3.65 i odds, samt at to av de tre andre gikk inn.  I dag er det nye muligheter til å vinne noe på Oddsen. En norsk kamp i dag, Toppserie oppgjøret mellom Avaldsnes og Stabæk. Ellers er det mange kamper i Europa Conference League.

Avaldsnes – Stabæk (Avaldsnes vinner begge omgangene) Ja 4.00
Vi velger oss oppgjøret mellom Avaldsnes og Stabæk som vår hovedkamp i dag. Avaldsnes ligger på 7.plass med 6 poeng. Stabæk ligger helt sist med 4 poeng. Avaldsnes har vunnet to av siste tre oppgjør hjemme, men det er et stort sprang opp til de fire øverste lagene i serien. Det er tydelig at det går et klasseskille i Toppserien når det gjelder økonomi og ressurser ellers. Oddsen på kampen: H 1.67, U 3.90 og B 3.80. Vi tror nok Avaldsnes vinner dette oppgjøret og velger oss handikap varianten Avaldsnes vinner begge omgangene til 4.00 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre forslag
Avaldsnes – Stabæk handikap H/H 2,70
Avaldsnes – Stabæk , Avaldsnes scorer i begge omganger 2.15

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: