Hordalandsfotball

Oddstips 16.juli

  • Eirik Gudmundsen


Det er fredag og trekning i Eurojackpot i dag. Det ligger ca 330 millioner i potten. Kanskje du er den heldige? Det finner du ut hvis du leverer en innsats. På oddsen i dag er det ymse fotball fra Europa, men ingen norske oppgjør. Men for oss så er det en kamp i den danske Superligaen og noen kamper i fra irsk Premiere Division som fanger vår interesse.

Shamrock – Derry City B 1.72
Vi velger oss oppgjøret mellom Shamrock og Derry City som vår hovedkamp. Shamrock ligger på 1 plass på tabellen med 38 poeng, like mange poeng som nr 2 og 3 på tabellen har. Derry City ligger på 6 plass med 25 poeng. Shamrock har vunnet 3 , 2 uavgjorte og tapt en kamp sine 6 siste. Derry City har vunnet 2 , 2 uavgjorte og 2 tap på sine 6 siste. Odds er slik , H 3,90 , U 3,25 , B 1,72. Vi tror Derry vinner denne kampen til noe lave odds på 1,72. Men vi velger å kombinere denne kampen i en dobbel eller trippel med noen av de andre forslagene våre. Kampstart kl 2045.

Andre forslag
Saint Patrick´S Athletic FC – Drogheda United FC H
FC Lahti – IFK Mariehamn H
FC Midtjylland – Odense Boldklub H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: