Hordalandsfotball

Oddstips 17.juli

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Da kan det kanskje lønne seg med en innsats i dagens Lottotrekning. Oddsen i dag byr på mye norsk fotball med toppoppgjøret mellom Rosenborg kvinner og Sandviken som høydepunkt kanskje. Ellers er det flere kamper i Eliteserien, runde i OBOS ligaen og flere PostNord- liga kamper.

Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt B 2.05
Vi velger oss kampen i Eliteserien mellom Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt som vår hovedkamp. Sarpsborg ligger på 12.plass med 12 poeng, farlig nær sumpen. De har bare vunnet 2 av sine 6 siste kamper, resten har endt med tap. Bodø/Glimt ligger på 2.plass med 24 poeng, men har begynt å falle litt av fra Molde i teten. De har også vært i gjennom to tap i kvalifiseringen til Champions League. Oddsen på kampen: H 3.45, U 3.45 og B 2.05. Vi tror at Bodø/Glimt har ristet av seg skuffelsen fra Champions League og vinner denne kampen mot Sarpsborg til 2.05 i odds. Kampstart kl 2000.

Andre forslag
Rosenborg Kvinner – Sandviken U
Tromsdalen – Kongsvinger B
Arna Bjørnar – Lyn H
Sandnes Ulf – Ham Kam B
Åsane – Ranheim B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Tippekupongen:

Flax: