Hordalandsfotball

Oddstips 18.juli

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på Lottoen i går så er det nye muligheter på Oddsen i dag. Det er bra med norske kamper i dag, runde i Eliteserien, PostNord-ligaen og våre nordiske naboer er i gang med seriespill også.

Tromsø – Rosenborg B 2.50
Vi velger oss en kamp i Eliteserien mellom Tromsø og Rosenborg som vår hovedkamp. Rosenborg ligger på 5.plass med 19 poeng. Tromsø ligger på 14.plass med 10 poeng. Tromsø har bare vunnet 1 av sine 6 siste kamper, to uavgjorte og 3 tap. Rosenborg har samme på sine 6 siste kamper, men forskjellen er at de har ikke tapt på sine 3 siste kamper og viser bedring. Odds på kampen: H 2.70, U 3.30 og B 2.50. Vi tror Rosenborg vinner denne kampen til gode odds på 2.50. Det er odds som vi tar hele uken. Kampstart kl 1800.

Andre forslag
Brann – Mjøndalen H
AIK – Kalmar H
IFK Göteborg – Mjällby H
FC Nordsjælland – Viborg FF H
Fredrikstad – Bryne H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: