Hordalandsfotball

Oddstips 19.juli

  • Eirik Gudmundsen


Søndagen ble avsluttet med en pen sum tilbake på Rosenborg. Hele 2.70 klatret oddsen til på B. Ny uke og nye muligheter på Oddsen i dag. Ingen norske kamper på menyen i dag, men våre nordiske naboer har litt å by på i sitt seriespill på øverste nivå.

Halmstads BK – Varbergs BoIS  H 1.90
Vi velger oss kampen mellom Halmstads BK – Varbergs BoIS i Allsvenskan som vår kamp i dag. Hjemmelaget ligger på 12.plass med 11 poeng. Varbergs ligger på 15.plass og nest sist med 8 poeng. Ikke akkurat toppoppgjør dette. Halmstads har bare tapt en kamp sine 6 siste kamper, vunnet 1 og resten uavgjort. Varbergs har bare vunnet en, en uavgjort og resten tap i sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.90, U 3.25 og B 3.55. Vi tror Halmstads slår Varebergs i denne kampen. Kampstart kl 1900.

Andre forslag
Silkeborg IF – Sønderjyske H
Örgryte IS – Vasalunds IF

Dagens Pott:

Flax: