Hordalandsfotball

Oddstips 2.juli

  • Eirik Gudmundsen


Oddsen har et bra utvalg i dag med full runde i OBOS-ligaen. Vi har to kamper i sluttspillet i EM og det er runde i den irske Premiere Division også. Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. 101 millioner i potten i dag. Kanskje du er den heldige?

KFUM – Raufoss H 2.30
Vi velger oss kampen KFUM mot Raufoss i OBOS ligaen som vår kamp i dag. Begge lag plassert midt på tabellen, henholdsvis 9 og 8.plass med 10 og 11 poeng. KFUM har ikke tapt på sine 5 siste kamper, 2 seire og 3 uavgjorte. Raufoss står med 3 seire et tap og en uavgjort på sine 5 siste. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.40 og B 2.60. Vi tror KFUM drar nytte av hjemmebane fordelen her og vinner denne kampen til 2.30 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre forslag
Bohemians Dublin FC – Saint Patrick´S Athletic FC H
Strømmen – Start B
Belgia – Italia H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

TV-kamper: