Hordalandsfotball

Oddstips 20.juli

  • Eirik Gudmundsen


Det er tirsdag og nye muligheter på Oddsen. Utvalget i dag er uten norske kamper. Det går mest i skotsk League Cup og en kamp i svenske Superettan.

Falkenbergs – Jønkøping Sødra B 2.15
Så vi velger oss denne svenske kampen mellom Falkenbergs og Jønkøping Sødra . Jønkøpings ligger på 6 plass. Falkenbergs ligger på 15 og nest siste plass på tabellen. Jønkøping har vunnet fire, en uavgjort og ett tap på sine 6 siste. Falkenbergs har tapt fire, en uavgjort og en seier på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.15 og B 2.15. Vi tror Jønkøping Sødra vinner denne kampen til brukbare 2.15 i odds. Kampstart kl 1900.

Andre forslag
Rapid Vienna – Sparta Prague H
Hamilton Academical FC – Ayr United FC H
Cove Rangers FC – Inverness Caledonian Thistle FC B

Dagens Pott:

Flax: