Hordalandsfotball

Oddstips 21.juli

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Det er hele 250 millioner i første premiepotten. Kanskje du er den heldige? Utvalget på Oddsen i dag er bra, med mange norske kamper å velge i. Eliteserien, OBOS-ligaen og PostNord ligaen spiller i dag. Internasjonalt er kvinnefotballen på damesiden i OL i gang i dag med noen kamper.

Ham Kam – Ålesund H 2.40
Vi velger oss en kamp i OBOS ligaen mellom Ham Kam og Ålesund som vår hovedkamp i dag. Dette er toppoppgjøret mellom serielederen og utfordreren til å rykke opp i år. HamKam ligger som sagt på førsteplass med 26 poeng. Ålesund ligger på 4.plass med 21 poeng. HamKam har vunnet 4 og tapt 2 kamper på sine 6 siste. Ålesund har spilt 2 uavgjorte og vunnet 4 på sine 6 siste. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.65 og B 2.60. Vi tror HamKam vinner dette oppgjøret på hjemmebane til gode 2.40 i odds. Kampstart kl 2000.

Andre forslag.
Strømsgodset – Odd BK H
Stabæk – Lillestrøm B
Grorud – Ull/Kisa H
Bryne – Sandnes Ulf H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: