Hordalandsfotball

Oddstips 22.juli

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke på Vikinglotto i går så er det nye muligheter på Oddsen i dag. OL har kommet i gang og det er et bra utvalg med landskamper. I dag er det mennenes tur. Vi har også noen kamper i PostNord-ligaen i dag. Fire norske lag er med i European Conference League i dag.

Molde- Servette H 1.85
Vi velger oss en kamp i ECL mellom Molde og Servette som vår hovedkamp. Moldes form er bra om dagen, de leder serien suverent. På de 6 siste kampene har de vunnet fire, en uavgjort og ett tap. Servette er utenfor sesong nå. På de 6 siste kampene har de tapt fire, en uavgjort og en seier. Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.30 og B 3.40. Hvis noen av de fire norske lagene som er med i denne turneringen skal kunne vinne så er det Molde. Vi tror de vinner denne kampen. Kamp start kl 1800.

Andre spillbare kamper:
Mexico (Olympic) – France (Olympic) U
Valur Reykjavik – Bodø/Glimt B
Helsingborgs IF – IFK Varnamo H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: