Hordalandsfotball

Oddstips 26.juli

  • Eirik Gudmundsen


Da er det ny uke og nye muligheter på Oddsen. Utvalget i dag er seriespill hos våre nordiske naboer. De som fulgte våre svenske tips i går kunne glede seg over at to av tre spilleforslag gikk inn.

Varbergs BoIS – IFK Göteborg B 2.05
Vi kjører svensk i dag også og velger oss kampen mellom Varbergs BoIS – IFK Göteborg i Allsvenskan. Hjemmelaget ligger på 14.plass med bare 9 poeng etter 11 serierunder. IFK Gøteborg ligger på 7.plass med 15 poeng. Varbergs har bare vunnet en kamp på sine 6 siste kamper, to uavgjorte og resten tap. IFK Gøteborg har vunnet to, tre uavgjorte og ett tap på sine 6 siste kamper. De 2 kampene de har vunnet er de to siste kampene de har spilt så formen er i bedring. Oddsen på kampen: H 3.05, U 3.30 og B 2.05. Vi tror IFK Gøteborg vinner denne kampen til 2.05 i odds. Kampstart kl 1900.

Andre forslag
Östersund – Halmstads BK B
GAIS – Akropolis IF H
Norrby IF – Västerås SK H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: