Hordalandsfotball

Oddstips 27.juli

  • Eirik Gudmundsen


Det er tirsdag og nye muligheter på Oddsen. På fotballmenyen i dag finner vi en del OL-kamper for kvinner. Mye privatkamper blant europeiske lag, men ingen norske lag i aksjon i dag. Neste NM runde går kommende helg. Gårsdagen ga oss to av fire spill.

HJK Helsinki – Malmø B 2.15
Vi velger oss en kamp mellom HJK Helsinki og Malmø. Det er kvalifiseringskamp til Champions League. I første runde så vant Malmø 2-1 hjemme. Oddsen på kampen. H 3.00, U 3.45 og B 2.15. Det er alltid vanskelig å måle de nasjonale ligaer opp mot hverandre, men vi tror Malmø er et bedre lag enn HJK Helsinki og vinner denne kampen til 2.15 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre forslag.
Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb B
Canada (Kvinner) – Storbritannia (Kvinner) B
Helsingborg – Falkenberg H
Cardiff City – Southampton B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: