Hordalandsfotball

Oddstips 28.juli

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag med hele 265 millioner i førstepremiepotten. Kanskje du er den heldige? Det finner du ut om du leverer en innsats. På oddsen i dag er det fire kamper i Eliteserien, en del kamper i PostNord-ligaen og selvfølgelig en god del OL kamper. Sistnevnte går noe tidlig på dagen og kan være vel verdt å sjekke ut selv om vi ikke har de med i våre forslag. De som fulgte oss i går kunne hente hjem penger på tre av fem spill.

Mjøndalen – Stabæk H 2.05
Vi velger oss kampen mellom Mjøndalen og Stabæk som vår hovedkamp. Mjøndalen ligger på 13.plass med 12 poeng. Stabæk ligger på sisteplass med seks poeng. På de seks siste kampene har Mjøndalen tapt to kamper, tre uavgjort og vunnet en kamp. Stabæk har på sine en siste kamper tapt fem og spilt en uavgjort. Oddsen på kampen:H 2.05, U 3.20 og B 3.70. Vi tror som NT at Mjøndalen vinner denne kampen. Kampstart kl 1900.

Andre forslag
Haugesund – Strømsgodset H
Frankrike – Japan B
Spania – Argentina H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: