Hordalandsfotball

Oddstips 29.juli

  • Eirik Gudmundsen


Dagens oddsprogram byr på en del kamper med norsk deltakelse. Det er kamper i Europa Conference League og Molde, Rosenborg, Vålerenga og Bodø Glimt er fortsatt med. Det er også en kamp i PostNord-Ligaen i dag.

Servette – Molde B 2.75
Vi velger oss kampen mellom Servette og Molde som vår hovedkamp. Første oppgjøret på hjemmebane endte med 3-0 seier til Molde. Molde er vel eneste lag i Norge i dag som har nok bredde og styrke i spillerstallen til å takle en slik turnering. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.35 og B 2.75. Vi tror Molde vil demonstrere styrke også i returoppgjøret og vinne kampen på bortebane til gode 2.75 i odds. Kampstart kl 2030.

Andre forslag
Vålerenga – Gent B
Vard Haugesund – Notodden U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: