Hordalandsfotball

Oddstips 30.juli

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. Det er «bare» 595 millioner i spill her. Ønsker du å vinne et lite statsbudsjett så kan det kanskje lønne seg å levere inn en innsats. På oddsen i dag så er det et bra utvalg med kamper. Tidlig på dagen noen OL kamper på kvinnesiden. Det begynner å spisse seg til der. Ellers er det kamper fra første og andre nivå fra de forskjellige europeiske ligaer som kjører sesong nå.

Shamrock Rovers – Saint Patrick´s Athletic FC U 3.77
Vi velger oss en kamp i irsk Premier Division, toppoppgjøret mellom Shamrock Rovers – Saint Patrick´S Athletic FC. Begge lag står med 41 poeng men Shamrock har en kamp mindre spilt. Shamrock har holdt førsteplassen en stund, men Saint Patricks har hatt en stigende formkurve og klatret på tabellen. Begge lag har vunnet sine to siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.77, U 3.77 og B 3.60. Shamrock er favoritt, men vi tror det går mot en U i denne kampen til pene 3.77 i odds. Kampstart kl 2100.

Andre forslag
FC Winterthur – FC Wil 1900 H
Canada – Brasil B
Nederland – USA B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: