Hordalandsfotball

Oddstips 31.juli

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Lotto i dag. Føler du deg heldig så kan det kanskje være lurt og levere en innsats. Utvalget på Oddsen i dag er bra, men det er bare noen få norske kamper på programmet og da går det i NM for herrer. Ellers er det OL kamper tidlig på dagen. Flere og flere ligaer er i gang med ny sesong og i dag åpner skotsk toppfotball med et par kamper.

Glasgow Rangers – Livingston FC (Over 3.5 mål) Ja 2.45
Vi velger oss kampen mellom Glasgow Rangers – Livingston FC som vår hovedkamp. Rangers vant sist sesong seriemesterskapet i Skottland. Vi tror nok Steven Gerrard er giret for å gjenta den bedriften. Livingston endte på 6.plass av 12 lag. Oddsen på kampen: H 1.15, U 5.90 og B 14.00. Ingen tvil hvor man tror seieren går hen. Vi velger oss en handikapvariant der vi tror det scores over 3,5 mål i kampen til 2.45 i odds. Kampstart kl 1430.

Andre forslag
Kongsvinger – Strømmen B
Trelleborgs FF – Helsingborg B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Tippekupong:

Flax: