Hordalandsfotball

Breddefantasy 4.divisjon, menn

  • Odd Løvset

Vi er nå nesten i mål med Breddefantasy 4.divisjon, menn. Vi kommer til å åpne spillet like over 20.00 i dag, men det er fortsatt endel lag som ikke har levert sine tropper. Gjennom dagen har vi fått mange tropper inn, men vi regner med at alle er registert innen klokken 20.00 i morgen onsdag. Fristen for å levere inn lørdag 14.00. Dermed skal vi ha alt på plass. Vi har helt sikkert glemt noen, gjerne satt prisene litt feil eller noe annet som kan påpekes. Dette halvåret vil spillet være i en status at vi prøvekjører programvaren og forsøker å få det til å fungere så godt som mulig. Lykke til med spillet, så vil det bli veldig mye mer komplett det kommende døgnet.

For å spille klikk på www.breddefantasy.no

For den lokale 3.divisjon damer, så satser vi på at alt er på plass i løpet av torsdag ettermiddag senest. Det blir frist for å levere inn laget sitt klokken 14.00. Her venter vi også på noen lag.

For de som er med i Breddefantasy  i 3.divisjon avdeling 4, så minner vi om at fristen for å endre laget sitt er i morgen (onsdag 18.august kl 1855).