Hordalandsfotball

Breddefantasy BA-ligaen

  • Odd Løvset

Det er endelig klart for 4.divisjon herrer. Alle lagene har nå fått spillere på plass til oss og allerede lørdag er det avspark. Signer opp din nabo, jobbkollega eller kompis. Bli med i høstens Breddefantasy. Omdu vil starte en egen serie på jobben, så gjør du under fanen ligaer. Her får du opp en kode som du kan invitere venner med på spillet.

Flere hundre spillere er det satt pris på og vi har garantert bommet, tastet feil eller skrevet et navn feil. Om du føler prisen er feil på deg, så vis oss gjennom ditt spill denne høsten at vi priset deg feil! Påmeldingen er allerede godt i gang. I morgen skal vi gi dere oppdaterte tall på hvor mange som har kastet seg rundt.

Nyheter:
– Alle lagene er lagt til. Vi tar fortløpende endringer. Siste spiller inn er Jacob Thor Straten som keeper hos Smørås.
– Fristen for å levere laget er kommende lørdag klokken 1400.
– Om en kamp blir utsatt, så flytter vi den ut av runden og setter den inn på et senere tidspunkt.
– Bremnes har fått sine to første kamper utsatt og spiller ikke før starten av september.
– Det vil utover høsten også bli endel TV-sendte kamper i BA -ligaen. Vi skal se om vi klarer å få en oversikt over kampene som flyttes. Det betyr at fristen for runder fort kan bli onsdager fremover. Dette slik at alle er klar over det.

Du deltar med å klikke deg inn på www.breddefantasy.no

Under et bilde av de som er valgt mest så langt av de ulike lagene:

PS! Når det gjelder 3.divisjon kvinner Hordaland, så blir den serien sluppet på mandag. Her mangler vi fortsatt noen lag.