Hordalandsfotball

Breddefantasy – Endelig sesongstart!

  • Odd Løvset

I dag er det endelig sesongstart i norsk 3.divisjon menn. I vår Breddefantasy Norsk-Tipping ligaen avdeling 4 er det oppgjøret mellom FK Fyllingsdalen – Bjarg som starter det hele på Varden Amfi denne kvelden.

Siste nytt 6.august kl 1300:
– Viktig info til alle spillere er at kampen mellom Lyn 1896 FK – Årdal er utsatt. Dermed kommer til tilbake i en senere runde når den er berammet på nytt. Det betyr at ingen av disse klubbene får poeng i runde 1.

– Det er lagt til noen nye spillere de siste timene. Hos Lysekloster er Fredrik Smith og David Campher lagt til. Begge er forsvarere. Hos Ready har Simen Alexander Santos-Lyngbø kommet til. Også han er forsvarer.

– Ellers er det gledelig at vi har passert over 500 deltakere på disse få dagene spillet har vært ute.

– For de som venter på nytt om om andre Breddefantasy serier, så kommer vi tilbake rett over helgen med informasjon om det.

Les oppdateringen om lagene fra torsdag 5.august HER

Redaksjonen