Hordalandsfotball

Breddefantasy er i gang

  • Odd Løvset

Norsk Tipping-ligaen avdeling 4
Kjøpe naboen, han raske vingen på erkerivalen eller sette deg selv inn på laget? Nå har du sjansen til å være med på breddefantasy.no .

I dag lanseres breddefantasy for 3.divisjon avdeling 4. Det er avdelingen med klubbene Bjarg, Brann 2, Fana, Fjøra, Frigg, Fyllingsdalen, Lyn 1896 FK, Lysekloster, Os, Ready, Sandviken, Sogndal 2, Stord og Årdal.

Bli med i spillet i dag du også! Du kan også lage en egen privat liga hvor du spiller mot lagkompiser, kollegaer på jobben eller spill mot dine venner. Fristen for å levere inn sitt lag til første runde er fredag 6.august klokken 18.00. Spillet er kun ment som et positiv supplement for å skape interesse om lokalfotballen.Det er gratis å delta.

Meld deg på HER

Det jobbes hele veien med å oppdatere spillet. Ser du noe som er feil eller må rettes, så ta kontakt med oss, slik at vi kan rette dette opp.

Siden dette er første runde vi tester dette, så er målet å ha poengene opp senest 24 t etter at siste kamp er ferdigspilt. Dette til orientering. Det jobbes med en løsning som skal gjøre dette i sanntid. Når det gjelder fantasy for andre divisjoner, så kommer vi tilbake med mer informasjon like over helgen.  Om du vil styre en liga for akkurat ditt lag (divisjon), så ta kontakt med oss angående dette.

Redaksjonen